مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد ضرب شتم شدید متهم

باسلام خدمت کارشناسان محترم دادگاه .بنده متاسفانه بنده در یک تصمیم گیری اشتباه و تحت فشار روانی و مالی شدید دست به سرقت یک دستگاه موتورسیکلت زدن که ازطریق راننده تاکسی شناسایی و دستگیر شدم پدر همان ابتدای دستگیری به گناه خود اعتراف کردم ولی بخاطر داشتن سوابق قبلی در کلانتری توسط مامور پرونده و ریس کلانتری بشدت مورد ضرب شتم با کابل قرارگرفتم که علاوه بر آثار کبودی دچار شکستگی انگشت دست شدم سپس به آگاهی ارجاع شدم که در آنجا با اینکه در پرونده اقرار صریح به اتهام داشتم مجدادتوسط مامور آگاهی مورد ضرب شتم قرارگرفته که باعث شکستن گوش بعلاوه شکستن دنده سمت راست و کبودی و پارگی در نقاط مختلف بدن شدم و در حین ضرب و شتم از الفاظ رکیک و فحاشی ناموسی بسیار رکیک استفاده میکرد که همسرومادرم را خطاب قرار می‌دادند و میخواستند وسایل شخصی که متعلق بخودم می‌باشد و در بازرسی از منزلم باخودآورده آمد شامل لوازم شخصی همسرم و خودم مثل ساعت عینک آفتابی جعبه ابزار و اجاق مسافرتی بوده را بگویم از کجا دزدیدام درحالی که واقعا متعلق بخودم است و مسروقه نمیباشد لطفا راهنمایی بفرمایید از چه زوایایی میتوانم طرح شکایت کنم و چگونه.سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام شکایت در دفتر خدمات قضایی مطرح و درخواست معرفی به پزشکی قانونی داشته باشید