مشاوره حقوقی رایگان - طرف مقابل شرب خمر کرده

سلام میخواستم بدونم اگر طرف مقابل شرب خمر کرده باشه و من از فرعی به اصلی رفته باشم و در حالت عادی مقصر باشم در هر صورت اون فرد که شرب خمر کرده و 156درصد تست الکلش مثبت شده مقصره یا من؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در این قضیه قوانین راهنمایی رانندگی حاکم هست و عامل تصادف شما هستید که از فرعی به اصلی موجب تصادف شده اید و اون شرب خمر داستان دیگر و مجازات خاص خودش رو دارد .