مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه به بازگشت به کارم باید چه اقدامی کنم؟

سلام.
بنده در محل کار حادثه دیدم ولی متاسفانه بدلیل نداشتن تجربه و جدی نگرفتن مشکل شخصا پیگیر درمان شدم. از بهمن 95 تا امروز 5 بار عمل جراحی سنگین روی چشمم کردم. بعد از عمل اول گذروندن دوران استعلاجی بدستور دکتر فقط توی شرکت حاضر میشدم، بعد از عمله دوم گذروندن استعلاجی به شکل عادی برگشتم سره کار. متاسفانه چشمم خونریزی کرد و مجدد جراحی و استعلاجی. بعد از بازگشت بکار حتی با مخالفت سرپرست کارگاه و سرپرست شیفت، از طرفه ناحیه انتقالم دادن تا پزیشن بهتری واسم پیدا بشه. حدوده 3 ماه الاف بودم که رفتم واسه عمله آب مرواید. علیرغم گذروندن استعلاجی، هنوز وضعیته جسمانی و دید خوبی نداشتم و فشار عصبی شدیدی پیدا کرده بودم. نه دکتر استعلاجی رو تمدید میکرد نه توی شرکت پزیشن مشخصی داشتم. 1 ماه و نیم مرخصی بدون حقوق گرفتم. اواخر مرخصی بخاطره فشار شدید عمله گلوکوم ( آب سیاه ) کردم و 1 ماه استعلاجی به مرخصیم اضافه شد. تو این مدت همه مدارکو به شرکت ارایه کردم. حتی تاییدیه کمیسیون تامین اجتماعی رو هم خودم گرفتم. تاریخ 97/09/03 برگشتم سره کار گفتن لغو قرارداد شدی!! استلاجیه آخری رو تایید نکردن! اول علت رو بی اطلاعی از من عنوان کردند. بعد گفتن که نه چون قرارداد 3ماهه بعدی رو امضا نکردی لغو شده.همه مدل توجیحی آوردن تا آخر گفتن 1 ماهو نیم غیبت داری. وقتی متوجه مرخصی بدونه حقوقم شدن گفتن که سرپرست تایید کرده ولی رییس تایید نکرده!! خلاصه...بعد از کلی پیگیری تو تاریخ 97/11/17 گفتن که برگرد سره کار ( تازه با کلی منت ) منتها حتی با توجه به نامه و دستور رییس نیروی انسانی مبنی بر بازگشت فوری به کار، مسئول قراردادها گفت چون لغو قرارداد شدی باید از اول مراحل استخدام رو سپری کنی! گفتن منتظره تماس برای طب صنعتی، گزینش، عدم اعتیاد، مصاحبه و آموزش باشم (که حداقل 6 ماه طول میکشه). 98/01/20 تماس گرفتن برای طب صنعتی. ایراد گرفتن که بینایی چشمت مشکل داره (هه) و قبولم نکردن! پیگیر شدم مجدد ماه بعد تماس گرفتن و اینبار قبول شدم. بعد از 1 ماه تماس گرفتن گفتن که چندین بار تماس گرفتیم واسه گزینش خاموش بودی و حتما فردا مهلته آخرته! متاسفانه مشهد بودم و نرفتم و حدوده 1ماه هم واسه این موضوع الاف شدم و اینم رد شد. بعد از 2هفته ظهر تماس گرفتن گفتن فردا بیا شرکت واسه مصاحبه، گفتم الان مادربزرگم فوت شد، لطف کنید و تنظیم کنید که یا الان یا پس فردا بیام. فردا باید شهرستان باشم،
گفتن راهی نداره. نرفتم و پس فردا خودم مراجعه کردم و رفتن به مراسم رو اثبات کردم، گفتن واسه عدم اعتیاد بوده و دیگه هیچ راهی نداره و به منزله رد شدنه. بعد از کلی پیگیری گفتن منتظره تماس باش. بعد از 3 ماه اوایل آبان گفتن که نشد و شما اخراج شدید...!!
بنده کارمند مجتمع ف... (رسمی-آزمونی) هستم.
3 تا سوال مهم داشتم:
1-در رابطه به بازگشت به کارم باید چه اقدامی کنم؟؟
2-حقوق و مزایا این مدت که بی دلیل لغو کردن و حقوق استعلاجی آخری رو چه اقدامی کنم؟؟
3-با توجه به درمان شخصی و نداشتن شاهد حادثه، میتونم غرامت چشمم رو بگیرم؟؟ (اپراتور جرثقیل سقفی بودم،تو ارتفاع تنها کار میکردم، شاهد ندارم)

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام در این خصوص بایستی با داشتن مدارک محکمه پسند خواستار حقوق خود شوید