مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

درود و عرض ادب

بنده یک فقره چک به مبلغ 70 میلیون تومان در وجه حامل برای ضمانت به رفیقم دادم که اونم برای جایی دیگه ضمانت گذاشته الان بعد گذشت 6 ماه هرچه درخواست میکنم برای تحویل اون چک امروز و فردا میکنه و جواب درستی نمیده گویا نمیخوان پس بدن چکو ،من خواستم برم بانک و اون چک رو باطل کنم و اعلام مفقودی ،ممنون میشم رهنمایی کنید .چک قدیم بود و صیادی و ثبتی نبود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما چه صادر کرده‌اید و مسئولیت دارید می‌بایست لاشه‌ی آن را مطالبه کنید