مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

بنده 3 سال در یک شرکت مشغول به کار بودم که پس از پایان قرارداد دیگر سرکار نرفتم و با کارفرما هم صحبت کردم که دیگر نمیتوانم همکاری کنم باهاتون و قبول کردن.اما یک مبلغ از مانده حساب آخرین حقوقم مانده بود که بعد از چندین مرتبه تماس و پیغام نهایتا به حسابم واریز کردن.تا اینکه به علت اشتباه حساب کردن حقوق و مزایای دریافتی ام از آن شرکت در اداره کار شکایت کردم و اداره کار مبلغی را برایم مشخص و کارفرما پرداخت کرد.
حال میخواهم یک فقره چک را که به کارفرما جهت ضمانت داده ام را از ایشان بگیرم و در متن چک فقط در وجه شرکت فلان زدم و بدون تاریخ دادم به گفته کارفرما.حال میخواهم ببینم کارفرما میتواند روی چک من اقدام کند و یا من از الان میتوانم درخواست استرداد چک کنم؟ در ضمن از جلوی چک هم بسته ام و مسدودش کردم تا نتواند اقدامی بکند فعلا.
خواستم بدانم بهترین راه و بی دردسر ترین راه چیست؟ تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می تواند
چک سند تجاری است
اظهارنامه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت استرداد چک اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.