مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر

با سلام. 21 سال هستم بنده 2 روز اموزش نیرو انتظامی رفتم و از قبل 6 ماه غیبت داشتم ولی بخشیدن و دیگه نرفتم به خاطر مادرم که فقط من پیشش هستم یه اشتباهی شد عجله کردم به سربازی ثبت نام کردم و پدرم فوت شده و من میخام سرپرست مادرم بشم مادرم سن بالا هست و 4 تا برادر دارم که زن گرفتن و رفتن سر خونشون کسی به فکر مادرم نیست من میخام سرپرست مادرم میشم و هر خرج مادرم رو منه خرج خونمون پا منه ایا میتونم معافیت کفالتی مادر بگیرم؟

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید. تا جایی که بنده اطلاع دارم تحت شرایطی این امر ممکنه.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان درخواست کفالت وجود دارد. شما شامل معافیت چهاربرادری(درصورتیکه آنها خدمت را گذرانده باشند)هم می شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید