مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

باسلام
فردی که با او معامله در شغل زرگری داشتم به دروغ ولی با استناد به یه فاکتور جعلی از دست اینجانب به عنوان اینکه 85گرم طلبکار است شکایتی مبنی بر خیانت در امانت تسلیم دادگاه کرد من با قرار اومدم بیرون حالا چند روز پیش ابلاغ اومد نرفتم حالاهم دادنامه اومده که رای صادر شد و به 3سال حبس محکوم شدم باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

دراسرع وقت تجدیدنظر خواهی کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، چون درجلسه رسیدگی نبودید ودادنامه شماغیاباصادرگردیده تقاضای واخواهی بدهید تاازخودتان دفاع کنیدوقانون این حق رابرای شماایجادکرده است.موفق باشید