مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدید نظر

با سلام رای دیوان تجدید نظر ش 26 اینجانب به شرح ذیل آمده چون که استنباط درستی از رای ندارم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید

با موجب تبصره ماده 84 استخدام کشوری. اعاده به خدمت از کار افتاده ها در صورتیکه بهبودی حاصل نمایند قبل از رسیدن به سن 60 سالگی بلامانع است و از آن جاییکه با توجه به سکوت قوانین بعدی تبصره مذکور همچنان لازم الاتباع است و با عنایت به اینکه حسب نظر کمیسیون پزشکی مربوط. تجدید نظر خواه توانایی اشتغال یافته و با توجه به اینکه تعهد کتبی اخذ شده از تجدید نظر خواه فاقد اعتبار قانونی بوده و قابل ترتیب اثر نمی باشد. استحقاق تجدید نظر خواه برای بازگشت به کار محرز بوده. فلذا مستندا به ماده 71 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری. ضمن نقض دادنامه تجدید نظرخواسته . حکم به ورود شکایت و اعلام میدارد این رای قطعی است
ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

سلام معنیش اینه که شکایت شما پذیرفته شده و رای به نفع شما صادر شده درواقع میگن تعهدی که اونا از شما بابت عدم بازگشت به کار گرفتن قانونی نبوده والان شما میتونید برید سر کار