مشاوره حقوقی رایگان - شرکت لیزینگ خودرو

سلام من 15 ماه پیش خودرو لیزینگ کردم ولی متاسفانه بعد از کشدار شده تحویل از طرف پارس خودرو الان طرف ما که قرارداد دارم غیبش زده چه کار میشه کرد ..... و هزینه شکایت را باید پرداخت کنم به وکیل یا وکلا بعدا از میگیرن
سپاس

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر شرکت ثبت شده باشه که شما می تونید علیه شرکت ، طرح دعوی کنید و الزام به انجام تعهد و پرداخت خسارت تأخیر انجام تعهّد را از دادگاه حقوقی مطالبه کنید. اگر شرکت ثبت نشده باشه ، کلاهبرداری اتّفاق افتاده و باید از شخصی که قراردادرا امضاء کرده شکایت شود و می توانید از دادسرا و یا دادگاه ، در خواست کنید که قرار ممنوع الخروجی را صادر کنند. در صورتی که غایب باشد ، حکم غیابی صادر می شود و هروقت پیدا شد ، اجرای احکام ، حکم را اجرا خواهد کرد. هزینه وکالت را فعلاً شما باید بپردازید و بعد از این که طرف شما محکوم شد ، حق الوکاله ، طبق رأی دادگاه که مطابق با تعرفه است ، به شما تعلّق می گیرد و بخشی از آن ، به شما بازمی گردد.