مشاوره حقوقی رایگان - درب اتوماتیک پارکینگ

باسلام
من در یک ساختمان 12 واحدی که 6 واحد ان داری پارکینگ میباشد زندگی میکنیم
ملک ما شمالی و جنوبی است و درب نفررو آن از کوچه بالایی و پارکینگ از کوچه پایینی است که در حال حاضر امکان ورود از دو درب برای ساکنین فراهم است.
قصد هست درب پارکینگ اوتوماتیک شود و مطرح شده ساکنینی که پارکینگ ندارند یا باید سهم خود را از کل هزینه پرداخت کنند یا اینکه ریموت به آنها داده نمیشود یعنی دیگر تردد از کوچه پایین امکان پذیر نیست
آیا این حرف منطقی است؟
چون ملک الان با دو ورودی امکان ورود و خروج دارد.
و سوال دوم اینکه کسی که پارکینگ ندارد میتواند با ریموت کردن ان مخالفت کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است