مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل اموال

اینجانب خواهان درتاریخ27/03/99یک و دو دهم دانگ (1/2) از یکدستگاه ماشین آلات راه سازی مربوط ب (بلدوزر زنجیری) را از خوانده خریداری نموده ام و قرار بود ماهیانه ب انداز سهم اینجانب از کارکرد را ب بنده پرداخت کند و تحویل نماید که متاسفانه تنها دو ماه مبلغی از کارکرد ب اینجانب داده و توجهی نسبت ب پرداخت کارکرد تا کنون ب بنده نداشته .ایا میتوانم درخواست تاخیر تادیه در جلسه دادگاه رو بنمایم .چه حرفی رو در جلسه دادگاه بزنم به حقم برسم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مبلغ اجاره تادیه نشده باید اجاره بها مطالبه شود نه اجرت المثل که ریشه غیر قراردادی دارد
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید کارکرده خود را به انضمام خسارت تاخیر مطالبه کنید.