مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل اموال

با سلام. در کارگاهی کار میکردم که به دلایل به تفاهم نرسیدن جهت حقوق، استعفا داده ام و کارفرما شناسنامه من را ندادن و از طریق قانونی شکایت کردم. در خرداد ماه در جلسه وقتی دیدن که محکوم هستن و باید حقوق های معوقه من و بیمه من را رد کنن شروع کردن به دروغ که من از ایشان دزدی کردم و ...
شکایتی کردن در آخر مردادماه در جلسه شورای حل اختلاف که نتیجه آن رد درخواست شد.
و حالا در تاریخ 18 شهریور این شکایت تنظیم شده ( دریافت ابلاغیه به عنوان مطالبه اجرت المثل اموال و استرداد مال ( منقول ) و مطالبه خسارت دادرسی) و جلسه آن 25 شهریور می باشد و نمیدانم در این جلسه چیکار باید بکنم؟
و این شکایت یعنی چه؟ چه مدارکی از نظر قاضی مورد قبول است؟
از وقتی که حکم قطعی دادنامه وزارت کار رو گرفتم و متوجه شدن که باید به من حق و حقوق من پرداخت کنن این شکایت ها به سمت سرازیر شده.

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

پرونده حقوقی هست و قابل دفاع میباشد با شماره من09121541043 تماس بگیرید