مشاوره حقوقی رایگان - سوال از دادگستری چناران

با سلام احتراما اینجانب م.م به شماره ملی ............ فردی هستم در شرف بازنشستگی متاهل و دارای دو فرزند پسر یکی مهندس عمران ( بیکار ) و دیگری محصل می باشم بنده با کلی قرض قطعه زمینی در گلمکان خریداری نمودم و فقط یک استخر جهت آبیاری این زمین کشاورزی در آن احداث نمودم به این امید که به اتفاق خانواده ام بتوانیم از آن روزی حلالی بدست آوریم ولی متاسفانه دو هفته پیش گروهی با لودر و دیگر ماشین الات ساختمانی به جان استخرها افتادند که طبق دستور و مجوز آقای رئیسی همه باید خراب شوند و به ما گفتند شما بروید هر کجا که دلتان می خواهد شکایت کنید و سلام ما را هم به آنها برسانید. حال بنده از شما سوال دارم آیا ساختن فقط یک استخر در زمین کشاورزی جرم است ؟ بنده ویلاسازی ننموده ام. برج نساخته ام. شما بگویید بنده چه باید بکنم آیا من و فرزندانم باید برویم دزدی یا برویم کارهای خلاف شرع انجام بدهیم ؟ چرا به آبروی انقلاب و ارزشهای آن به این راحتی بازی می کنند و جوانان این انقلاب را نسبت به آن بد بین می کنند؟ چرا سنگ جلوی پای جوانان مستعد و جویای کار و روزی حلال قرار میدهند ؟ چرا کسی جوابگوی ما نیست ؟ لطفا بنده را راهنایی فرمایید متشکرم

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

هرگونه تغییر کاربری بدون مجوز جرم است
به نظر؛ شما که صرفا یک استخر میخواستید باید از جهاد درخواست مجوز میکردید و تا انجا که بنده مطلع هستم استخر تغییر کاربری نیس و با ان مخالفت نمیکنند
ایراد کار از خود شما بوده است که سراغ مجوز نرفته اید