مشاوره حقوقی رایگان - غرق شدن کودک در آب استخر

با سلام و احترام.
در زمین کشاورزی 3000 متری استخری ساخته ایم به عمق 180 سانت و طول و عرض 3 در 4 متر که در ارتفاع 1 متری دور تا دور یک طبقه 1 متری دارد. زمین با توجه به این که مساحتش زیاد نیست، اجازه دیوارکشی ندارد و استخر برای تامین آب درخت هایی که کاشتیم، درست شده. دیروز اتفاق بدی افتاد. در حالی که استخر فقط یک متر آب داشته، کودک 4 ساله ای در استخر غرق شد. البته الان در کما هست و انشاالله که بهبودیش رو به دست بیاره. میخواستم بدونم قانونا ما مقصریم؟

پاسخ ها :

مسئولیت غرق شدن کودک در استخر زمین کشاورزی مسئولیت غرق شدن کودک در استخر ساخت استخر در زمین کشاورزی استخر در زمین کشاورزی غرق شدن کودک در آب