مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو مزایده ای

خوردو 206 مدل 95 دارای سند ایساکو مزایده است به شخصی وکالت تعویض پلاک داده و ماشین را فروختم و کل مبلغ را دریافت کردم. ایشان هم ماشین را به شخص دیگری فروخته است که وقتی فهمیده ماشین مزایده ای بوده ماشین را پس فرستاده و با بنده تماس گرفته که شما به من نگفتید ماشین مزایده ای است و می خواهد اقدام به برگشت ماشین نماید. آیا با توجه به اینکه سند وکالت تعویض پلاک امضا شده و کلیه مدارک به رویت ایشان رسیده است و مزایده ای بودن ماشین هم گفته شد می تواند کتمان کند و ماشین را برگرداند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزایده ای بودن ماشین اعلام شده باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.