مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه

سلام و عرض ادب.
امروز یک پیامک با متن زیر برای من ارسال شد که با مراجعه به سایت عدل ایران قسمت شکواییه من رو به عنوان شاکی زده و موضوع سرقت مستوجب تعزیر زده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
شكوائيه شماره ......... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 35 حقوقي شوراي حل اختلاف شهرستان تبريز ارجاع و با شماره پرونده .... ثبت گردید.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پرونده به شورا جهت صلح و سازش ارجاع شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و حضوری پيگير ماجرا شوید.