مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پیامک شکواییه

باسلام
شکواییه شما با کد رهگیری ... به دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان بروجرد ارسال شد. در صورت عدم دریافت پیامک بعدی بعد از یک روز کاری به محل ارسال شده مراجعه کنید.
باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام برای شما ابلاغیه جهت حضور نزد بازپرس یا دادیار ارسال میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از چند روز اگر پیام نیومد حضورا موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از ثبت شکواییه منتظر پیامک ابلاغیه وقت رسیدگی باشید از طریق کد رهگیری نیز می‌توانید با مراجعه به شعبه پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه پیامک قضایی صرفاً از سرشمار عدل ایران در سامانه ثنا معتبر است ولاغیر

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر در ابلاغ الکترونیک چک کنی و دستور قاضي به کلانتری ارسال نشده باشد برو همون دادسرا

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام متن های پیامک معمولا به این صورت نمی‌باشد بهتر است به ابلاغ سامانه ثنا مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چند روز شکیبا باشید.
اگر دیگر پیامکی ارسال نشد حضوراً از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمائید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.