مشاوره حقوقی رایگان - معامله و فروش چنل تلگرام

باسلام واسه یک خانمی واسطه گری کردیم چنل تلگرام خریدیم واسش فروشنده چنل تلگرام یک اقا بوده انجام معامله خانم خریدار پول به حساب ما واریز میکرد فروشنده اقا چنل تحویل ما میداد ماهم چنل تلگرام تحویل خانم میدادیم و پول فروشنده اقارو به حسابش واریز میکردیم الان خانم خریدار رفته از ما شکایت کرده به جرم کلاهبرداری چجوری ثابت کنیم کلاهبرداری انجام نشده معامله انجام دادیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
توجه داشته باشید شما منکر هستید و نیازی نیست که ثابت کنید کلاهبرداری نکرده اید
بلکه مدعی کلاهبرداری باید ادعای خود را ثابت کند.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است