مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده به دلیل مرور زمان

سلام. به یک سال حبس تعزیری در سال 98محکوم و تا الان بازداشت نشده ام و پس از چند بار نیابت قضایی دیگر اجرای احکام پرونده را به بایگانی راکد فرستاده است. ایا پس از گذشت 7 سال حکم شامل مرور زمان می شود و میتوانم پرونده را مختونه کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

ایجاد مرور زمان اجرای حکم ، شرایط خاصی خواهد داشت
و بعضی از جرایم اصلا مشمول مرور زمان اجرای مجارات نمی شوند

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
شمول مرور زمان حبس های تعزیری بسته به درجاتشان متفاوت است باید اول درجه حبس تعزیری را اعلام کنید.
با این حال مرور زمان اجرای حکم 20، 15، 10، 7 و 5 سال است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع جرم دارد
گاها آری بعضا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد آخرین اقدام کی بوده است که باید پرونده بررسی شود