مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پول رهن

با سلام و خسته نباشید
من مالک یک رستوران هستم که به یک نفر اجاره دادم بعد از یک سال از دادخواست تخلیه هفته پیش حکم تخلیه از دادگاه تجدید نظر صادر شد/طبق بند12 قرار داد مبلغ روزانه 500 هزار تومان به عنوان وجه التزام تعیین گردید که تا امروز بالغ بر 140 میلیون تومان میباشد/مبلغی که بابت رهن گرفتم 100 میلیون بود یعنی با این حساب مبلغ رهن ایشون که همون روز اول به حساب دادگاه واریز کردم کمتر از وجه التزام میباشد البته من در دادخواست اولم فقط طلب خسارت و تخلیه کرده بودم و بحثی از وجه التزام نشده است
لطفا راهنماییم کنید که آیا میتونم بعد از اجرای حکم و بیرون کردن مستاجر درخواست توقیف رهن رو بدهم و وجه التزام رو بگیرم و یا حتما باید اول درخواست توقیف رهن رو بدهم و بعد از اون حکم اجرا بشود؟ آیا برای درخواست وجه التزام دوباره جلسه دادگاهی میزارن؟

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

درود بر شما
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست مطالبه وجه التزام از زمان تاخیر در تخلیه لغایت زمان اجرای حکم با جلب نظر کارشناس نمایید و بدوا درخواست تامین دلیل بدهید و بعد از قبولی درخواست توسط قاضی محترم دادگاه با دستور ایشان ،مبلغ 100 تومان که در حساب دادگستری هست را توقیف نمایید .
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی دادخواست تخصصی اقدام به توقیف مبلغ ودیعه نمایید ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد را مطرح نمایید و درخواست توقیف مبلغ رهن را نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دادخواست مطالبه وجه التزام به همراه تامین خواسته ثبت نمایید جهت اخذ توضیحات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید