مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت جانی

با سلام.
من پارسال از همسرم به خاطر ضرب و شتم شکایت کردم ولی تا آخر ماجرا نرفتم و در دادسرا حاضر نشدم چون قرار بود مهاجرت کنیم و داستان رو کش ندادم.اما داستان مهاجرت رو که کلا کنسل کرده الان و قرصهای اعصاب میخوره حرکات غیرعادی میکنه تهدید میکنه خودشو میکشه حتی نصف شب من رو بیدار کرده چاقو داده دستم میگه منو بزن ،دیگه خسته شدم و میخوام اقدام جدی کنم..اما نمیخوام من منزل رو ترک کنم چون بچه مدرسه ای دارم.میخوام با مطرح کردن عدم امنیت جانی خودم و دخترم با توجه به مدارک محکمی که از پارسال دارم حکم بگیرم که ایشون نتواند به خونه بیاد.اگر امکانش هست مراحلش به چه صورت هست؟

پاسخ ها :

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

خوف ضرر جانی به خصوص در روابط زناشویی امری خصوصی بوده و لذا باید ثابت کنید اما بعد از اثبات می توانید اقدام به طلاق کنید. البته می توانید با درخواست ارجاع به مشاور روانشناسی عدم تعادل روحی روانی همسرتون را ثابت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله می توانید ایشان را به اخذ منزل جدا الزام نماید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام لازم هست در مورد پرونده سابق و سرانجام اطلاعات دقیق‌تری ارائه شود ، پیشنهاد میشود از تخصص وکیل کمک بگیرید و

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
درصورت وجود ادله شکایت شود