مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و‌ شتم توسط همسر

سلام.تو مدت یک سال ازدواجمون همسرم دست بزن داره و فحاشی و توهین میکنه،اخرین بار بعد کتک کاری،به کمک خانواده ام خانه را ترک کردم و شکایت کردم و به پزشکی قانونی مراجعه کردم،الان همسرم عدم تکمین داده، و گفته طلاق نمیدم
چطور میتونم ثابت کنم امنیت جانی ندارم و میخواهم جدا بشم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید در زمان گتک‌زدن به پلیس 110 زنگ‌بزنید صورتجلسه شود به پزشکی قانونی مراجعه و شکایت کیفری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در زمان کتک‌ زدن با پلیس 110 تماس بگیرید
موضوع صورتجلسه شود
به پزشکی قانونی مراجعه
و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
شکایت خودرا
ثبت و پیگیری نمایید.