مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ملک بابت مهریه

سلام
1- قانون یا تبصره یا ماده در مورد رفع توقیف
2- سقف مازاد قیمت بالای ملک چقدر تعیین شده که توقیف می شود .
3- ملکی که خودم با بچه ها زندگی می نمایم میشود بابت مهریه توقیف کرد برای رفع چیکار باید کرد .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد باید شرایط شما مورد بررسی قرار گیرد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتی که تنها مالک یک ملک مسکونی یک طبقه باقیمت متعارف(منظور قیمتی که درشان شما باشد)وخود درآن ساکن باشید،میتوانید بادرخواست مستثنیات دین به مرجع توقیف کننده،از ملک رفع توقیف نمایید. موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
یک منزل مسکونی جز مستثنیات دین محسوب می‌شود مگر خانه بزرگ باشد
باید خانه کارشناسی گردد