مشاوره حقوقی رایگان - پلمب ملک

با سلام. منزلی که اجاره کردم را مالک سالها قبل بیع نامه کرده ولی انصراف داده و خریدار پس از شش سال حکم پلمب منزل را گرفته و مأمور اجرا اعلام کرد تا 72 ساعت آینده خانه را پلمب میکند
سوالم این است که میتوان با حضور مستاجر که از چیزی مطلع نبوده خانه را پلمب کرد و اگر پلمب بشه من چگونه میتوانم پول ودیعه را بگیرم
چون کسی که من از ایشان اجاره کردم فعلا امروز و فردا می‌کنه و میگه فعلا ندارم
من باید چکار کنم که حکم پلمپ تا زمان دریافت پولم به تعویق بیافتد ؟
ضمنا فقط 10 روز تا پایان موعد اجاره باقیمانده است

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما از مالک واقعی اجاره کردید حق اعتراض ثالث دارید