مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

با سلام پدرم قبل از فوت وکالت بلاعزل برای نقل و انتقال اموالش به وراث داد و وراث بعد از فوت با وکالتی که پدرم داده بود اقدام به تفویض وکالت و تنظیم سند رسمی نموده اند
حال ميخواستم راهنمایی بفرمایید حکم این سندها و وکالتها تفویض شده که منشا همگی همون وکالت بلاعزلی که پدرم قبل از فوت داده میباشد
چیست
ممنون ميشم کامل و واضح راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
با توجه به اینکه وکالتنامه پس از فوت باطل و بلااثر میباشد تمام سندهایی که توسط آن وکالتنامه انتقال یافته قابل ابطال میباشند