مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تصرف عدوانی زمین کشاورزی

زمین حدود 100 سال پیش توسط اجداد و پدربزرگ ما مورد استفاده کشاورزی حدود 300 هکتار تاسیسات دامداری 5 هکتار قرار گرفته است و به ارث رسیده به پدرم و به ما که نسل چهارم هستیم .حال استان ... ادعا دارد موقوفه است و ما تصرف عدوانی کردیم . آیا ما در قبال احیا و اباد کردن زمین و صد سال تصرف چه حق و حقوقی داریم . البته در شهر ... که هستیم دادگستری نوکر استان... است و هر حکمی بخواهند صادر میکنند .راهنمایی فرمایید . سپاسگزارم

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اگر موقوفه باشد حقی برای شما متصور نیست
با رایزنی ملک را اجاره کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با مدارکی که ازتصرف دارید مثلا سهمیه علوفه در زمانهای قدیم یا سهمیه کود
مالکیتتان را اثبات کنید