مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به مستندات پرونده

با سلام چند روز پیش ماشین متعلق به بنده توسط افسر راهنمایی توقیف و به پارکینگ هدایت شد و اعلام گردید که به علت بدحجابی ماشین توقیف دارد به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه و از آنها خواستم که زمان دقیق و مکان ارتکاب جرم را به بنده اعلام نمایند که فقط عنوان کردند که در فلان روز بوده و از اراِِیه سایر اطلاعات امتناع نمودند با عنایت به اینکه بنده جنس مذکر بوده و عملا ارتکاب فعل جرم از طرف بنده منتفی است لذا میخواهم از فردی که مرتکب فعل بد حجابی در وسیله نقلیه بنده گردیده است شکایت نمایم اما به علت عدم دسترسی به اطلاعات و مستندات شناسایی فرد برایم مقدور نیست چیکار باید بکنم با سپاس

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

امکان شکایت از آن شخص وجود ندارد مستندات خود را ارائه و از خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در باب این موضوع، قابلیت شکایت کیفری وجود ندارد.