مشاوره حقوقی رایگان - منصرف شدن به علت گرانی

سلام. من پارچه مبلی سفارش و4میلیون بیعانه دادم ولی متوجه شدم پارچه را متری 200 هزار تومان بیشتر از قیمت واقعی فروشنده به من گفته پارچه در پار چه فروشی مانده ومن منصرف شدم پارچه فروش می‌گوید پارچه را تهران خریدم را اتهران خریدم وشما انتخاب کردید من 15 متر پارچه را که می‌شد 8میلیونو سیصد، 4میلیونو سیصد بیعانه دادم ولی الان فهمیدم متری 200 تا 250 هزار تومان گران‌تر به من دارد می‌فروشد وقیمت واقعی پارچه 5میلیون است من منصرف شدم من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تخلفات گران فروشی از طریق اتاق اصناف،اتحادیه وتعزیزات قابل پیگیری است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به تعزیرات مراجعه کنید