مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از خرید کالای سفارشی

با سلام من پنج شنبه ساعت 13 سه تخته فرش به ارزش بیست و پنج میلیون و سیصد هزار تومان خریدم و مبلغ ده میلیون و سیصد هزار تومان کارت کشیدم و قرار شد پانزده میلیون مابقی را هم زمان تحویل فرش پرداخت کنم که با توجه به این که فرش فروشی موجودی طرح رو نداشت قرار بر این شد که به کارخانه سفارش و چند روزی طول خواهد کشید ، فردا جمعه عصر حضورا به فرش فروشی مراجعه و از خرید منصرف شدم که فرش فروش اظهار داشت که کارتخوان متعلق به کارخانه است و پول شما به حساب کارخانه رفته و ده درصد از مبلغ را کسر و نه میلیون و دویست و هفتاد هزار را پس داد ، به اتحادیه فرش کرج مراجعه کردم ، که عنوان نمودند که عرف این است که ده تا بیست و پنج درصد از مبلغ را در صورت انصراف کسر می‌کنند، لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان عدوت وجه کل مبلغ را با توجه به توضیحات ارائه شده دارید. در مورد شما عرف ملاک نیست. اگر از اتحادیه نتیجه نگرفتید، به تعزیرات مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به همین نحو است
توجه داشته باشید که نه درصد مالیات نمی شود ولی در عمل چنین ادعایی را مطرح می کنند.
اگر شما شکایت کنید ممکن است فرش فروش اعلام کنه که شما باید الباقی ثمن معامله را پرداخت کنید و فرش‌های خود را تحویل بگیرید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق تعزیرات موضوع را پیگیری کنید