مشاوره حقوقی رایگان - فریبکاری و کلاهبرداری

سلام خسته نباشید
من 34ساله هستم و متاسفانه به دلیل فوت پدر و مادرم تنها زندگی میکنم حدود یکسال قبل در مراسم سالگرد مادرم با اقایی اشنا شدم و قرار گذاشتیم به صورت خصوصی به من ساز اموزش بدن ولی بعد از جلسه دوم به من اظهار علاقه کرد و ادعا کرد که به تازگی از همسر خود جدا شده و مجددا قصد تشکیل زندگی دارد به هرحال با اصرار ایشان قبول کردم بعد از ان به بهانه اینکه طی مدتی که مقدمات ازدواج فراهم میشه ارتباط ما مشکل شرعی نداشته باشه از اونجا که محل تولدش بوده عاقدی اورد که عقد موقت کنیم گفتم من که مجردم ولی گفت که پرسیده و چون ولی ندارم و 30 به بالا هستم مشکلی نداره اون اقا اومد و عکس ما رو رو یه برگه چسبوند دوستم‌ و خواهرم شاهد شدن و محرم شدیم ولی بعد از اون اینقدر نزدیک شد به من و ادعا میکرد که ما دیگه زن و شوهریم و تحت هیچ شرایطی از من جدا نمیشه و به زودی عقد دائم میکنیم تونست رابطه زناشویی هم داشته باشه با من تو این مدت هم هربار به یه بهانه از من پول به عنوان قرض میگرفت حدود 12-13تومن که 7-8 تومنشو رسید دارم بقیش نقدی بوده و یکبار هم تعمیر ماشین که مکانیک شاهده همینطور ادامه میدادیم تا اینکه یکماه قبل به من گفت اشنا داری وام بگیرم گفتم چقدر گفتش 80تومن وقتی جواب دادم من نمیتونم گفت که به برادرت بگو خلاصه اینکه وقتی جواب کردم چند روز بعد گفت جور کردم 8تومن کم دارم میتونی از برادرت چند روزه قرض بگیری من هم قبول نکردم نمیخواستم از خونوادم همچین خواهشی کنم گفتم نمیتونم دیگه دو روز غیبش زد و بعد از دو روز یه خانوم با من تماس گرفت یکدفعه شروع کرد فحش دادن به پدر و مادرم و دو خواهرم که فوت شدن مونده بودم کیه که منو هم کامل میشناسه و از حساسیت من به روح عزیزام خبر داره معرفی نمیکرد فقط فحش میداد بعدش اون اقا تماس گرفت که ببخشید دخترم شمارتو دیده رو گوشیم بهت زنگ میزنه فحش میده چیزی نگو گفتم واسه چی فحش بده اصلا مگه چیکار کردم نباید اجازه بدی خلاصه اینکه فهمیدم اصلا این اقا طلاق نگرفته و دو تا هم بچه داره به من گفته بود فقط یه دختر دارم که با مادرش زندگی میکنه ولی معلوم شد دو تا بچه داره و جدا هم نشده واقعا نهایت بی احترامی و توهین به خودم و خونوادم شده و کاملا از من سواستفاده کرده حتی یه معذرت خواهی هم نکرد تازه روز اخر زنجیر و انگشترم با یه سری وسایل شخصیمو چند تا لباس مثل پالتو و کفش و... برده حالا مالی خیلی واسم مهم نیست خواستم راهنمایی کنید ایا راهی هست من این اقا رو به سزای کاری که با من کرد برسونم اون دیده بود من چقدر مشکل دارم و بخاطر عزیزایی که از دست دادم چقدر داغونم من اصلا تو این فکرا نبودم که بخوام وارد اینطور رابطه ای بشم ولی با اصرار منو از حصاری که دور خودم پیچیده بودم بیرون اورد و اینطور با نامردی منو وسیله سواستفاده خودش و خونوادش کرد من میتونم از طریق قانون حداقل این اقا رو به مجارات کارش برسونم؟ خودم هیچی نمیخوام

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید از طریق دادسرا شکایت کنید ولی اثبات آن کمی سخته و معلوم نیست که بتونی اثبات کنید یا نه ولی به هرحال میتونید از طریق قانونی اقدام نمایید و از نظر قانونی چنانچه هر یک از زوجین قبل از عقد ازدواج طرف خود را به امور واهی از قبیل داشتن تحصیلات عالی، تمکن مالی، موقعیت اجتماعی، شغل و سمت خاص، تجرد و امثال آن تدلیس دهد و عقد بر مبنای هر یک از آنها واقع شود، مرتکب به حبس تعزیری از 6 ماه تا دو سال محکوم می‌شود.»