مشاوره حقوقی رایگان - دخترم 12 سالمه

من جدیدا احساس میکنم ترنس هستم بعضی وقتا از یه زن خوشم میاد یا با اندام بدنش تحریک میشم از وسایل دخترونه بدم میاد از بدنم بدم میاد در زمان پریودی خیلی کلافه هستم و از این دوران متنفر هستم و مثل افسرده ها میشم شکل صورتم هم به پسر میخونه و بعضی وقتا رو یه دختر غیرتی میشم و اگر مشکلی برام پیش بیاد با یه مرد راحت هستم تیپم پسرونه هست و بخاطر این خیلی سرزنش میشم و اذیتم میکنن خانواده داخل گوگل تست دادم 85% احتمال ترنس بودنم هست وقتی با مشاور مدرسمون حرف زدم گفت باید با پدر و مادرم درمیون بزارم اما من میخوام تا مطمئن نشدم به هیچ کسی نگم الان دارم دیوونه میشم ترو خدا کمکم کنید نا از این سردرگمی در بیام

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست موضوع را بدوا با روانشناس متخصص مطرح نمایید.تا درصورت تایید کتبی وی وطی سایر مراحل، امکان ادامه روند تعقیر جنسیت برای شما فراهم گردد.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست و بهتره در این خصوص با مشاور صحبت کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مراجعه هر ماهه به پزشکی قانونی

وی اضافه کرد: بر این اساس از زمانی که فرد مراجعه و اعلام می کند مبتلا به ملال جنسی است مطابق قانون حداقل یک سال باید زیر نظر مجموعه تخصصی و زیر نظر اعضای دانشگاه قرار داشته باشد و هر ماه به پزشکی قانونی مراجعه کند.

زندگی در قالب جنس مخالف به مدت 6 ماه

سلیمانی ابراز داشت: در طول این مدت روانپزشک، مددکار روانشناس و غیره با این فرد در ارتباط هستند و اگر در نهایت اختلال ملال جنسی تشخیص تایید شد فرد باید سه تا شش ماه در قالب جنس مختلف در یک حوزه حضور پیدا کند تا پذیرش خود و جامعه درباره تغییر جنسیت وی تایید شود.

وی اضافه کرد: پس از این مرحله و اظهار نظر صریح کلینیک پرونده فرد ترنس وارد کمیسیون پزشکی قانونی می شود، سه تا هفت متخصص روانپزشکی سوابق وی را بررسی و با وی مصاحبه می کنند و اگر واقعا مبتلا به اختلال هویت جنسی را داشته باشد و بیم مشکل وی در حضور در اجتماع رفع شود امکان تغییر جنیست وجود دارد.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان تاکید کرد: ما کلینیک روانپزشکی در دانشگاه داریم تا به جای اینکه افراد نوجوان و جوان در زمان بحران شخصیتی به دلیل عدم نا آگاهی کافی به دام فردی که خود مبتلا به این بیماری است بیافتند توسط متخصص ذی ربط مورد بررسی قرار بگیرند، تشخصی واقعی در این ارتباط انجام شود و از طرد خانوادگی، افسردگی و خودکشی وی جلوگیری شود.