مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اینستاگرامی

با سلام بنده چند روز پیش به عنوان این که مغازه دارم فردی اومد اینستا گفت از کالایی که خریده راضی بوده و کلی تعریف کرد و بعد سوالات شخصی پرسید که تحصیلات چیه ولی فیک بود اکانتش بعد چند روز بعد اومد گفت که بازم خرید کرده و راضی بوده و بعد سوالات شخصی پرسید و همش میخواست باهام چت کنه
بعد از حرفام فهمید من نمیخوام باهاش صحبت کنم و بعد گفت که دیگه هیچ وقت پیام نمیدم و معذرت خواهی کرد و رفت بعد بلاکم کرد و دیلی اکانت کرد البته بی احترامی و فحاشی ندیدم تو حرفاش حالا میتونم شکایت یا پیداش کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. موردی برای طرح دعوی وجود ندارد.