مشاوره حقوقی رایگان - کم بودن متراژ ملک خریداری شده

با سلام و خسته نباشید
ملک قولنامه ای خریدم که ده درصد پول برای تحویل ملک مانده اما حالا متوجه شدم که متراژ ملک کمتر از عددی هست که مالک گفته ولی مالک زیر بار نمی رود.
کار درست چی هست؟
پول ملک رو کامل تسویه کنم و ملک رو تحویل بگیرم و بعد شکایت کنم

یا از تحویل گرفتن ملک خودداری کنم و از الان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چنان چه ملکی به شرط مقداری معین فروخته شود و بعد معلوم شود که متراژ ملک کمتر یا بیشتر از آن است، برای هر یک از طرفین، صرفا حق فسخ ایجاد می شود و مطالبه ی بهای کسری مساحت آپارتمان مورد معامله، مبنای قانونی ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
گاها فسخ و گاها قیمت قابل مطالبه است