مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره ملک به دکل مخابراتی

با سلام بنده زمین مسکونی خریداری کرده ام که 35 متر مربع از ان در اجاره دکل ... می باشد طبق قرارداد بعد از اتمام قرارداد میتوان قرارداد رو فسخ کرد منتها سه ماه قبلش باید به مستاجر خبر داد،سوال من اینه که ایا واقعا اگر من مخالف وجود دکل در زمینم باشم و درخواست فسخ قرار داد داشته باشم واقعا میتوان دکل رو از زمین بیرون کرد چون به هر حال یه سازمان قدرتمنده و کسی هست که تونسته باشه دکل مخابراتی رو از ملکش بیرون کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اجازه دمل تمام شده باشد می توانید تخلیه را بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرارداد اجاره عقد لازم است و قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط تخلیه ذکر شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
اری امکان رفع تصرف بعد از اتمام اجاره وجود دارد.
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد.