مشاوره حقوقی رایگان - لکه یا نوشته متفرقه بی ربط بر روی اسناد

به نام خدا
با عرض سلام و عرض ادب
سوال اول
میخواستم در مورد سندهای دستدارمی یا مبایعه نامه های دستی قدیمی اگر طی مرور زمان لکه ، نوشته ، عبارت ، خط و یا کلمه و... متفرقه ، بیربط ، کوچک و نه چندان مهم در کنار یا گوشه ای از کاغذ مبایعه نامه هک بشود،از لحاظ قانونی ایراد و خدشه ای در اصل مبایعه نامه به وجود می آورد؟
سوال دوم
حال اگر همین لکه ها و یا خط ها و کلمات بی ربط و متفرقه را خط بزنیم و یا لاک بگیریم ولی اصل نوشته ی مبایعه نامه و سند دست نخوره (در واقع در اصل سند نه چیزی کم و نه زیاد شود) حال از لحاظ قانونی چه حالتی پیدا میکنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دست به این نوشته ها نزنید ‌وسعی کنید این نوشته ها را در جایی نگهداری کنید که به مرور زمان از بین نروند.