مشاوره حقوقی رایگان - ریخته شدن مقداری جوهر بر روی قسمتی از قراردادنامه

به نام خدا
با عرض سلام و ادب
مدتی قبل زمانی که داشتم اسنادم رو دسته بندی میکردم بر روی یکی از اسنادم که در مورد فسخ معامله ای بود به دلیل بی توجهی یکی از اعضای خانوادم(پسر کوچکم) مقداری جوهر کنار کاغذ آن (در واقع گوشه ی آن قرارداد) که اتفاقا خالی از هرگونه نوشته بود ریخته شد ولی همانطور که اشاره کردم قسمت های اصلی آن(مخصوصا قسمت امضا و...) قرارداد کاملا سالم باقی مانده و من هم دیگر به آن قسمت و دیگر قسمت ها اصلا دست نزدم.حال میخواستم سوال کنم که این مورد میتواند در آن قرارداد فسخ نامه ، مشکل و خدشه ای وارد نماید و مرا دچار مشکل کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

حامد آهنگران

جناب آقای حامد آهنگران :

سلام، برابر ظاهر سوال، خیر مشکلی ایجاد نمی کند