مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر درباره سبق تصرف

باسلام خدمت وکلای ارجمند
بنده برای تجدید نظر حکم دادخواست رفع تصرف عدوانی ام که توسط قاضی رد شده است دارای اسناد رای اثبات مالکیت،تایید نظریه کارشناس بابت ملک مورد اختلاف و استشهادیه کتبی میباشم،آیا با این اوصاف میتوانم در رای تجدیدنظر نتیجه بگیرم؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه تجدیدنظر با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نتیجه بستگی به شرایط پرونده و دلایل شما دارد