مشاوره حقوقی رایگان - چند درصد امکان تغییر رای در تجدید نظر وجود دارد

رای بدوی اثبات مالکیت و اثبات وقوع عقد بیع به نفع بنده صادر شده وفروشنده اعتراض کره که معامله اقاله شفاهی شده در جلسات بدوی شاهد آورد مردود اعلام شد .دوباره دو نفر شاهد برده دفترخانه شهادت دادن که معامله فسخ شفاهی شده از دروغ شهادت دادن به تجدید نظر اعتراض کرده .رای بدوی با استعلام و نظریه کارشناسی و شهادت شهود رای به نفع من صادر شد حالا اعتراض کرده

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید