مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد پول در صورت واریز اشتباهی

سلام.چندروزپیش مبلغی رابه اشتباه به حساب کسی واریزکردم بعدبا اون تماس گرفته وموضوع رابهش گفتم اول قبول نمیکرد با اصرار و فرستادن کپی قبض واریزی قبول کردولی هرباربهانه ای اورده وپول رو واریزنمیکندچه کاربایدکنم؟باتشکرازشما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق بانکی که پرداخت کرده‌اید می‌توانید تقاضای توقیف مبلغ از طریق قرار تامین خواسته فوری نمایید و یا اینکه دادخواست مطالبه وجه علیه آن شخص دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید