مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد وجه واریزی به اشتباه

سلام.
بنده چندماه پیش مبلغ 3میلیون اشتباهی واریز کردم برای کس دیگر و الان شمارش رو از بانک گرفتم زنگ زدم بهش بلاکم کرد از بانکم زنگ زدن جواب نداد پول هم برنگردونده تا الان،میتونم ازش شکایت کیفری کنم یا فقط میتونم حقوقی اون هم در حل اختلاف شکایت کنم؟ اسم و آدرس و شماره ملی هم دارم برای یک شهر دیگر هست که به من خیلی دور هست. چطور میتونم به پولم برسم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کیفری نیست
دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی مطالبه
اقامه نمایید و در شورای حل اختلاف رسیدگی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایت کیفری خیر چرا که ایشان جرمی مرتکب نشده شما به اشتباه پول واریز کردید دادخواست مطالبه وجه بدهید