مشاوره حقوقی رایگان - حساب حقوقی

باسلام خسته نباشید دوهفته پیش یکی اشتباهی بهم 10میلیون پول واریز کرده والان صداش دراومده بنده هم اون پولوخرج کردم الان ندارم صاحب پولم شکایت کرده دادگاه قبول میکنه اقساطی بدم پولشو یانه من خودم مغازه دارم کسب پروانه ندارم امروز تماس گرفته باکسب پروانه منوتهدید کرده نظرشما برام مهمه لطفاراهنماییم کنید ممنون❤

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

منظور شما اگر پروانه کسب است که ندارید از طریق اتحادیه تحت فشار قرار می گیرید و تخلف صنفی است اما در خصوص 10 میلیون در صورتی که حکم قطعی دادگاه مبنی بر پرداخت 10 میلیون تومان صادر شد می توانید دادخواست اعسار بدهید در این صورت تقسیط می گردد و اگر مال و اموالی نداشته باشید باید ماهانه مبلغ را بپردازید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تحت عنوان تحصیل مال ازطریق نامشروع می تواند علیه شما شکایت کیفری مطرح نماید خصوصاً آنکه شما در جریان قرار داشته که این پول متعلق به شما نبوده است ولی با علم و اطلاع آن را تلف نموده اید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه شما پول را خرج کرده اید میتواند علیه شما تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید پول طرف را پس بدهید.
امکان قسطی کردن وجود ندارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی سریعا به همان حساب برگردانید تا دچار مجازات و حبس و جریمه و خسارت و ...نشوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پول مردم را بده البته به همان شماره حسابی که واریز کرده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر محکوم شدید میتوانید دادخواست اعسار و تقسیط دهید