مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ازاله پرده بکارت

سلام من 27 سالمه، حدودا تو 21 سالگی خیلی ناخواسته با رابطه بکارتمو از دست دادم، میخواستم بدونم میتونم از این آقا شکایت کنم بعد این همه سال، آیا پزشک قانونی میتونه تشخیص بده چه سالی و چه کسی این کارو کرده باهام...میشه لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به خواست خودتان بوده و هیچ گونه تجاوز به اون فی صورت نگرفته خیر نمی‌توانید مگر در شرایط خاص ارش بکاره تعلق می‌گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اثبات دشوار است و چون با رضایت بوده نتیجه مطلوبی نخواهد داشت