مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

عرض سلام و خداقوت. بنده تامین خواسته زدم و ماشین طرفمو خوابوندم بعداز 2ماه که دادگاهیم بود قاضی گفت دادخواستتو باید تو ده روز ارائه میدادی گفتم اخه کسی به من نگفت از اینجاهم که سوال میکنم جوابی نمیگیرم بعد منشی قاضی داشتم میرفتم گفت دوباره تامین خواسته بزن ماشینشو بخوابونن؛ حال سوال حقیر اینه که من چطوری میتونم مجددا تامین خواسته بدم؛ دوباره که نباید پول برای دادگستری واریز کنم ؟؟؟ ازتون ممنونم بسیار.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال قبل از طرح دعوی می بایست با پرداخت اجرت از مشاوره حقوقی وکیل دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه بهره می جستید تا الان مجبور نباشید مجددا با پرداخت هزینه دادرسی و صرف وقت ، دوباره این دور تسلسل را تکرار نمائید !!!

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

مجدد باید هزینه کنید تا تجربه کسب کنید

پرسشگر :

دوستام بزرگوار اگر میخواستم سرزنش بشم به اندازه کافی شدم .اگر میدونستم که باید وکیل بگیرم اینکارم میگردم من پیام ندادم به شماکه بخوام سرزنش کنید پیام دادم راهنماییم کنید خودتون لحظه ای جای طرف مقابل که هیچ چیز نمیدونست بزارید بعد فتوا بدید

یک وکیل

پاسخ دوم : در قانون مدنی برای انجام هر عمل مجازی اجرت تعیین شده و مشاوره حقوقی هم از این قاعده و اصول کلی مستثنی نیست ! ارائه خدمات مشاوره حقوقی رایگان با هیچگونه قاعده حقوقی و شرعی سازگار نیست و به نظر نمی رسد در هیچ مرجع حقوقی و وکالتی جهان پذیرفتنی باشد .