مشاوره حقوقی رایگان - امحا بدون نسخه برداری؟ چگونگی تعیین تکلیف

سلام
سال 95 برای مرخصی زندانی سند گذاشتیم وتا الان متواری هستش،و وثیقه ما در توقیف،وکیل گرفتیم در شهریار که به گفته خودشون،برن رفع توقیف بوسیله واریز اون مبلغ ضمانت ما، به حساب دادگاه رو بگیرند و سندم آزاد شه،بعد از چهار ماه سرگردانی و کلی پول مازاد بر قرارد،میفرماید:پرونده بدون نسخه برداری از اسناد مرتبط با ضمانت شما ،خمیر شده و هیچ.! درحالیکه پرونده کلی متهم داخل و خارج زندان داشته و چندین تریلی سرقت و فروخته شده بوده، حالا عرض بنده این هست،واقعا ممکنه ظرف 7 سال از تشکیل چنین پرونده ای که در جریان هم هست ،امحا به این شکل رخ داده باشه،یا ایشون می‌خوان ما رو از سرشون باز کنند،از آباده که محل زندگیم هست ده بار منو کشونده تهران،و اگر واقعیت باشه چون میگه دادیار اجرای احکام میگه بدون وجود اونها نمیتونم نظر بدم،من چه باید بکنم.ان شالله خدا ازتون راضی باشه .منونم

پاسخ ها :

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

سلام در هر صورت اگر پرونده امحا هم شده باشه خلاصه ای از پرونده در بایگانی وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر بهتر است خودتان مراجعه و پیگیری کنید