مشاوره حقوقی رایگان - اثبات صوری بودن قولنامه

با سلام . بنده قولنامه ای صوری با شخصی نوشتم و در قولنامه قید شده که وجه رو نقدا دریافت کردم در حالی که نه پولی رد و بدل شده و نه چکی الان طرف مقابل صوری بودن معامله رو انکار میکنه . ایا راهی برای اثبات صوری بودن قولنامه هست ؟

پاسخ ها :

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

سلام دعاوی مالی از جمله اثبات بیع با شهادت شاهد ثابت میشود اگر شاهد دارید دادخواست اعلام بطلان معامله به جهت صوری بودن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قراردادها بین افراد لازم الاجراست مگر اینکه بتوانید بطلان بیع به جهت صوری بودن را در دادگاه اثبات کنید جهت اثبات استناد به عدم نوشتن مبلغ و شهادت شهود داشته باشید