مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق انشعاب فاضلاب (مالکین یا سازنده)

عرض ادب و احترام
کارشناسان محترم خواهشمند است راهنمایی بفرمایید:
نامه ای از طرف اداره آب و فاضلاب تهران مبنی بر پرداخت هزینه‌ی حق انشعاب صدرالذکر از طرف هیئت مدیره به اطلاع ساکنین برجی واصل شده است. ( ساختمان دارای سند تک برگ می باشد).
آیا پرداخت هزینه‌ی حق انشعاب فاضلاب بر عهده مالکین فعلی واحدهاست یا آنکه در حیظه وظایف و تعهدات سازنده‌ی ملک می‌باشد؟
پیشاپیش از راهنمایی و حسن توجه شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

پرداخت حق انشعاب فاضلاب