مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام مراقبت از مادر بیمار

سلام. پدرم 4 ساله فوت کرده و به خواست 3 تا از برادرهام از منزل شخصیم به منزل پدرم نقل مکان کردم تا از مادرم پرستاری کنم ولی بعد از گذشت 4 سال برادر بزرگم میگه باید از منزل پدرم برم وگرنه بعد از فوت مادرم از من اجرت المثل ایام سکونتو میگیره .
راهنمایی بفرمایین ک من چطور میتونم ثابت کنم ک پرستاری مادرشونو میکنم و تمام زحماتش به عهده من هست چون دیابت بالا و فشار خون و ناراحتی قلبی داره و به من احتیاج داره .
دو تا از برادرهام راضی هستن و زحمات منو میبینن ولی برادر بزرگم توی این چهار سال حتی به دیدن مادرم هم نیومده . ممنون میشم راهنمایی بفرمایین ?

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سهم اجرت المثل ایشان را باید بپردازید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرت‌المثل ایام اموری که برای مادر خدمت کرده‌اید می‌توانید از وراث مطالبه کنید؛ چرا که کار مسلمان نبایستی بی‌اجر بماند‌.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، پیشنهاد میگردد موضوع را بصورت کدخدا منشانه حل و فصل نمایید. در غیر اینصورت می بایست نسبت به تقسیم ترکه اقدام نمایید