مشاوره حقوقی رایگان - تعهد فرهنگیان

سلام
وقت بخیر
من دانشجوی ورودی 98 فرهنگیان هستم و امسال سال اول کاری من هستش با توجه به اینکه متوجه شدم این شغل اصلا با روحیات من سازگار نیست و از لحاظ روانی واقعا دچار شرایط بدی شده ام چند سوال دارم
1. گزینش رای بر مخالفت تبدیل وضعیت استخدام من داده و فعلا هم حق کلاس رفتن ندارم و در نامه نوشته فاقد شرایط عمومی هستم و 2 ماه مهلت دارم اگر اعتراضی دارم اعلام کنم ایا با همین رای اگر اعتراض نکنم میتوانم از تعهد خارج شوم؟ و آیا باید جریمه بدم؟
2. کلا برای اینکه تعهدم را بخرم چیکار باید کنم؟ آیا نیاز هست وکیل در این راه کمکم کنه؟ که با کمترین هزینه از تعهد خارج شم؟

پاسخ ها :

تعهد فرهنگیان