مشاوره حقوقی رایگان - لغو تعهد فرهنگیان

سلام. من دانشجوی ورودی 98 فرهنگیان آموزش ابتدایی هستم. و یک سال است سابقه تدریس علاوه بر آن 4 سال آموزشی دارم.

اما بدلایل پزشکی میخاستم خودم را بازخرید کنم، هزینه بازخرید. من تقریبا چقدر است؟ تعهد نامه مشترک چی هست؟ و از کجا تهیه می‌شود؟ لطفا اگر تقریبی هم میدانید بگویید هزینه اش چقدر می شود.؟

سوال 2) اگر بخواهیم یکسال مرخصی بدون حقوق بگیریم آیا برای مایی که 1 سال فقط سابقه کاری بعد از4 سال آموزشی داریم هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دلیلتان پزشکی باشد هیچی نیاز ندارید فقط شورای پزشکی مورد نظر اموزش و پرورش بنویسید قادر به کار نیست