مشاوره حقوقی رایگان - پارک موتور سیکلت در پارکینگ مشاع

ضمن عرض سلام و خسته نباشيد؛
ساختمان 10 واحدي هستيم كه 8واحد پاركينگ دارن 2واحد ندارن. من2واحد دارم يكيش پاركينگ نداره هر8واحد7نفرشون موتورم دارن كه ي جاي مشاعات رو صاحب شدن ميزارن من الان سوالم اينه مشكلم فقط با اين1موتوره با پرويي اومده ميخاد صاحب بشه صورتجلسه نوشتن8واحد امضا كرده (يه جورايي 8واحد سمت اونو گرفتن چرا چون كه همشون موتور دارن ميخان يه جا به اين آقا هم بدن موتورشو بزاره ) من 2واحد دارم امضا نكردم صورتجلسه رو كه از اينجا استفاده نكنه . يعني هم يه پاركينگ داره ماشين ميگذاره هم موتورشو تو مشاع گذاشته كه راحت باشه. من2واحد دارم موتور هم ندارم. راضي نيستم اين آقا فقط اين آقا موتورشو اونجا بزاره . اگر طرح دعوا كنم به نتيجه ميرسه اين صورتجلسه 8واحد امضا كردن اگه طرح دعوي كنم اثري داره يه وقت تو دادگاه بگن بشترين نظرو بيشترين مالكين ميدن من هزينه كنم آخرشم ضايع بشم ؟
راهنمايي كنيد اگه برنده ميشم برم طرح شكايت كنم. (البته اسم طرح دعوي بگيد ممنون ميشم).
لازم به ذكر است كه يكساله موتورو داره اونجا ميزاره من كاري نكردم . العان هركاري تو ساختمون ميخان انجام بدن ميگن 8واحد راضي هستيم انجام بديد و نظر 2واحد كه من باشم نيازي نيست باييييييييييد هزينه رو بده. يه جورايي بعد از اون صورتجلسه كه8واحد امضا كردن موتورشو اونجا بزاره فكر ميكنن تصميم گيرنده نهايي 8واحدن يعني بيشترين مالكين هستن كه راي نهايي صادر ميكنن. خواهش ميكنم راهنمايي بفرماييد اگه من شكايت كنم برنده ميشم و حق با من هستش انجام بدم اگرم نه كه سكوت كنمو بسوزم.
باتشكر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اقدام نمایید بهتر است